Foto's

Over Belek

RIU Kaya Palazzo ligt dichtbij Belek, aan de Turkse zuidkust die ook wel bekend staat als de Turkse Rivièra. De omgeving van het RIU Kaya Palazzo Hotel is zeer populair, en dat is met een reden. Het klimaat, de natuur en de bezienswaardigheden zijn prachtig. Het klimaat leent zich uitstekend voor een strandvakantie. Gedurende de zomer is het heerlijk warm en zijn de zwembaden en de zee een welkome luxe om lekker af te koelen. Maar ook in het voor- en naseizoen is het goed toeven in deze regio. Hierdoor is RIU Kaya Palazzo een goede zonbestemming gedurende een groot deel van het jaar.

Natuur

Deels als gevolg van het warme klimaat is de natuur prachtig. De zee is zeer helder en heeft een lichte groenblauwe kleur. Duikliefhebbers en snorkelaars zijn hier daarom hoed op hun plek. De kust bestaat uit een wit zandstrand, en de kust gaat direct over in een bos dat doorloopt tot ver in het achterland, tot het overgaat in een bergachtig landschap. U kunt prachtige wandelingen en fiets- en autotochten maken door dit landschap. Zoals gezegd zijn er ook mogelijkheden om van deze natuurpracht te genieten terwijl u golft. Verspreid over het landschap zijn er tal van golfbanen te vinden waar deze heerlijke bezigheid is geïntegreerd in de groene omgeving.

Bezienswaardigheden

Er zijn zo veel faciliteiten en mogelijke activiteiten dat de kans bestaat dat u tijdens uw verblijft bij Hotel RIU Kaya Palazzo helemaal niet van het terrein afkomt. Er zijn echter een hoop redenen om dat wel te doen. Naast de fraaie omgeving zijn er diverse culturele en historische plekken te bezoeken niet ver van Belek. Zo zijn er diverse historische steden met fraaie overblijfselen uit de klassieke oudheid op afzienbare afstand van het hotel: Side ligt op 35km, Termessos op 70 km en Myra op 180 km. Daarnaast ligt de miljoenenstad Antalya op slechts 35 km naar het westen. Hier kunt u goed winkelen, voorstellingen bezoeken, heerlijk dineren en uitgaan.

Vergelijk RIU Kaya Palazzo bij 1 aanbieder Bekijk prijs